Kaupan ehdot

Kultakolikon (tai vastaavasti hopearahan tai setelin) myyjän tulee olla vähintään 18 vuoden ikäinen ja olla kolikon laillinen omistaja tai tulee toimia omistajan valtakirjalla. Myytävän kolikon tulee olla aito. Mikäli myyjä toimittaa tuotteen postitse, se on lähetettävä postipakettina tai postivakuutettuna lähetyksenä. Asiakas maksaa lähetyskulut.

Kun Juhlaraha.eu on vastaanottanut lähetyksen, kultakolikot tarkistetaan ja punnitaan ja myyjän hyväksymä kauppasumma maksetaan asiakkaan tilille 24 tunnin kuluessa. Jos asiakas on tuonut kultakolikot henkilökohtaisesti, maksetaan alle 5 000 euron kauppasumma pyydettäessä käteisellä.

Ostohintamme perustuvat kullan maailmanmarkkinahintaan. Päivitämme hinnat joka toinen maanantai. Pidätämme itsellemme oikeuden päivittää hintaa useammin, jos maailmanmarkkinahinta muuttuu enemmän kuin +- 3,0 %.

Numismaattisesti arvokkaista rahoista maksamme tietenkin enemmän.

Juhlarahat on yleensä pakattu säilytyskoteloon aitoustodistuksen kera. Jos säilytystodistus tai aitoustodistus puuttuu, maksamme kustakin kultakolikosta 10 euroa vähemmän ja hopekolikosta yhden euron vähemmän. Jos numismaattisen kolikon kunto on alle normaalitason, maksamme siitä alle hinnastohinnan. Lopullinen hinta vahvistetaan myyjälle, kun olemme tarkistaneet kolikon laadun.