Näin myyt

Voit toimittaa rahat meille seuraavasti.

1. Postitse

Lähetä juhlarahat meille (säilytyskotelon ja aitoustodistuksen kera, jos sellaisia löytyy) pakettina osoitteeseen Klaus Damstén, Siltatie 3 A 9, 00140 Helsinki. Pakettilähetys on varma ja edullinen toimitustapa.

Katso lähemmin Postin hinnat ja maksut. Voit maksaa postipaketin postin kotisivujen kautta. Googlaa "posti helposti" ja seuraa ohjeita. Edullisin postipaketti maksaa 5,90 euroa. Voit myös täyttää postissa pakettikortin ja maksaa tiskillä hintaan 8,90 euroa. 

Jokaisesta postikonttorista löytyy erikokoisia laatikoita, jotka sopivat kolikoiden lähettämiseen. Suosittelemme, että käytätte Blanco-luukkulaatikoita tai Blanco-pakkauslaatikoita (hinnat 2,00–4,50 €/kpl).

Blanco luukkulaatikko Blanco laatikot

Postivakuutettu lähetys – ehdot

Postin ohjeet sanovat seuraavaa: ”Postin välityksellä lähetettävät rahat, arvopaperit, jalometallit, jalokivet ja muut arvoesineet on aina lähetettävä postivakuutettuna lähetyksenä. Vakuutus korvaa vain todella aiheutuneen ja toteen näytetyn vahingon enintään vakuutusarvoon saakka. Asiakkaalla tulee olla vahinkotapahtumaa varten jotain näyttöä sisällön arvosta, esim. kuitti. Antiikki-, tunne- tai vastaavaa erityistä arvoa ei korvata.”

2. Henkilökohtainen toimitus

Voit myös tuoda juhlarahat toimipisteeseemme Helsingissä. Soita toimistomme numeroon 050 5050 162 ja sovi aika. Tapaamisessa saat hinta-arvion ja myydessäsi käteismaksun. (Alle 5 000 euron kaupat maksamme pyydettäessä käteisellä.)

3. Nouto

Pyydettäessä noudamme pääkaupunkiseudulla yli 500 euron arvoiset kultakolikot. Soita 050 5050 162 tai lähetä sähköposti sivun alalaidassa olevaan osoitteeseen. Annamme hinta-arvion ja sovimme noutoajankohdan.