Näin myyt

Näin myyt

Voit toimittaa rahat meille seuraavasti.

1. Postitse

Lähetä juhlarahat meille (säilytyskotelon ja aitoustodistuksen kera, jos sellaisia löytyy) pakettina osoitteeseen Klaus Damstén, Siltatie 3 A 9, 00140 Helsinki. Pakettilähetys on varma ja edullinen toimitustapa.

ÄLÄ KOSKAAN OTA RAHOJA POIS NIIDEN SUOJAKAPSELEISTA, pienetkin käsittelyn ja erityisesti puhdistamisen jäljet alentavat rahojen arvoa!

Katso lähemmin Postin hinnat ja maksut. Voit maksaa postipaketin postin kotisivujen kautta. Googlaa ”posti helposti” ja seuraa ohjeita. Edullisin postipaketti maksaa 5,90 euroa. Voit myös täyttää postissa pakettikortin ja maksaa tiskillä hintaan 8,90 euroa. 

Monista postikonttoreista löytyy erikokoisia laatikoita, jotka sopivat kolikoiden lähettämiseen. Suosittelemme, että käytätte Postin SmartPost -pakkauslaatikoita (hinnat verkkokaupassa Postin pakkaukset 1,80 – 3,50 €/kpl).

Postivakuutettu lähetys – ehdot

Postin ohjeet sanovat seuraavaa: ”Postin välityksellä lähetettävät rahat, arvopaperit, jalometallit, jalokivet ja muut arvoesineet on aina lähetettävä postivakuutettuna lähetyksenä. Vakuutus korvaa vain todella aiheutuneen ja toteen näytetyn vahingon enintään vakuutusarvoon saakka. Asiakkaalla tulee olla vahinkotapahtumaa varten jotain näyttöä sisällön arvosta, esim. kuitti. Antiikki-, tunne- tai vastaavaa erityistä arvoa ei korvata.”

2. Henkilökohtainen toimitus

Voit myös tuoda juhlarahat toimipisteeseemme Helsingissä. Soita toimistomme numeroon 050 5050 162 ja sovi aika. Tapaamisessa saat hinta-arvion ja myydessäsi käteismaksun. (Alle 5 000 euron kaupat maksamme pyydettäessä käteisellä.)

3. Nouto

Pyydettäessä noudamme pääkaupunkiseudulla yli 500 euron arvoiset kultakolikot. Soita 050 5050 162 tai lähetä sähköposti sivun alalaidassa olevaan osoitteeseen. Annamme hinta-arvion ja sovimme noutoajankohdan.

4. Kaupan ehdot

Juhlarahan myyjän tulee olla vähintään 18 vuoden ikäinen ja olla kolikon laillinen omistaja tai tulee toimia omistajan valtakirjalla. Myytävän kolikon tulee olla aito. Mikäli myyjä toimittaa tuotteen postitse, se on lähetettävä postipakettina tai postivakuutettuna lähetyksenä. Asiakas maksaa lähetyskulut.

Kun Juhlaraha.eu on vastaanottanut lähetyksen, ostettaviksi tarjotut tavarat tarkistetaan ja myyjän hyväksymä kauppasumma maksetaan asiakkaan tilille 24 tunnin kuluessa. Jos asiakas on tuonut tavarat henkilökohtaisesti, maksetaan alle 5 000 euron kauppasumma pyydettäessä käteisellä.

Juhlarahat on yleensä pakattu kapseliin ja säilytyskoteloon aitoustodistuksen kera. Jos säilytystodistus tai aitoustodistus puuttuu, maksamme kustakin kultakolikosta 10 euroa vähemmän ja hopeakolikosta yhden euron vähemmän. Lopullinen hinta vahvistetaan myyjälle, kun olemme tarkistaneet kolikon laadun. ÄLÄ KOSKAAN OTA RAHOJA POIS NIIDEN SÄILYTYSKAPSELEISTA!

Copyright © 2024

© Stenvest Oy: Klaus Damstén, Siltatie 3 A 9, 00140 HELSINKI | info@kultakolikko.fi